Geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen?
Bekijk dan de informatie op deze pagina en meldt u daarna aan voor een bijeenkomst.

Agenda

Een bijeenkomst bijwonen

Een bijeenkomst organiseren

Aanmelden voor een bijeenkomst?

Voor welke bijeenkomst schrijft u zich in?

Heeft u een aankondiging gehad voor een specifieke bijeenkomst en wilt u die bijwonen? Via de agenda zoekt u deze bijeenkomst op waarna u zich hiervoor kunt inschrijven. Maar ook zonder dat u een specifieke uitnodiging heeft ontvangen, kunt u zich inschrijven op een bijeenkomst.
In de agenda staat bij elke bijeenkomst vermeld voor wie de bijeenkomst bedoeld is. Bijvoorbeeld voor naasten, medewerkers of beleidmakers. De inhoud van de bijeenkomst wordt namelijk daarop afgestemd. Als u tot de genoemde groep behoort, kunt u zich inschrijven. 
Is een bijeenkomst niet voor u bedoeld, maar exclusief voor een groep waartoe u niet behoort? Kijkt u dan nog even verder in de agenda. Er worden permanent nieuwe bijeenkomsten belegd.

Is de bijeenkomst in de buurt?

Op zoek naar een bijeenkomst bij u in de buurt? In de agenda kunt u zoeken op postcode en afstand. Staat er nog geen bijeenkomst bij u in de buurt vermeld houd dan de agenda in komende periode in de gaten. Er zijn steeds meer organisaties die het debat over Vrijheid en veiligheid bij dementie willen voeren en geïnteresseerd zijn in uw mening. U kunt natuurlijk zelf ook het initiatief nemen door bijvoorbeeld uw organisatie, casemanager, cliëntenraad en/of kwaliteitsmedewerker te wijzen op de website en de mogelijkheid deze bijeenkomst te organiseren. 

Is de bijeenkomst nog open?

Elke bijeenkomst heeft een maximaal aantal deelnemers. Dit wordt bepaald door de organisator en de mogelijkheden van de locatie. Wilt u nog even nadenken? Houdt u er dan rekening mee dat op een later tijdstip de bijeenkomst vol kan zijn.

Inschrijven

Heeft u besloten om een bijeenkomst bij te wonen? In de agenda staat onder de datum van elke bijeenkomst een knop ‘inschrijven’. Als u deze aanklikt, krijgt u eerst de vraag of u tot de doelgroep behoort voor wie deze bijeenkomst specifiek is bedoeld. Indien u dat met een ‘ja’ beantwoordt, kunt u uw gegevens invullen en ontvangt u per mail een bevestiging.
Is een bijeenkomst niet voor u bedoeld, maar exclusief voor een groep waartoe u niet behoort? Kijkt u dan nog even verder in de agenda. Er worden steeds nieuwe bijeenkomsten belegd.

Aanmelden voor een bijeenkomst?