Een bijeenkomst Vrijheid en veiligheid bij dementie organiseren. Hoe werkt het?

Agenda

Een bijeenkomst bijwonen

Een bijeenkomst organiseren

Organisator worden?

Organisatie: wat komt er bij kijken?

Als organisator van een bijeenkomst, willen we u het zo makkelijk mogelijk maken. Het programma van de bijeenkomst – met filmpjes, gespreksvragen én een getrainde gespreksleider - is grotendeels kant-en-klaar. De inhoud van de bijeenkomst wordt door de gespreksleider verzorgd. Nadat u de stappen op deze website heeft gevolgd, heeft u contact met de gespreksleider om een aantal praktische zaken door te nemen. 

Het is aan u om een locatie met faciliteiten te regelen en om deelnemers uit te nodigen. Als u zich op deze pagina heeft aangemeld als organisator, vindt u een draaiboekje, een uitnodiging en andere materialen die u hiervoor kunt gebruiken. Deelnemers kunnen zich via deze website informeren en aanmelden waardoor u ook elk moment beschikt over een actuele deelnemerslijst.  

Als financiële bijdrage vragen wij alleen een vergoeding voor de gespreksleider: € 150 excl. reiskosten en 21% BTW.

Hieronder kunt u zich aanmelden als organisator. Als u bent ingelogd, doorloopt u de stappen om een bijeenkomst te organiseren. U kunt dan ook gebruik maken van de materialen. Dat kan stapsgewijs; u kunt elk moment opnieuw inloggen.

De bijeenkomst

  • Duur: één uur en drie kwartier (zonder pauze)
  • Deskundige gespreksleiding
  • Informatief en interactief
  • Actuele filmpjes met herkenbare situaties uit het dagelijks leven als basis voor het gesprek.

Aanmelden

Na aanmelding ontvangt u per mail direct uw wachtwoord. Dit kunt u desgewenst zelf wijzigen. Het door u ingevoerde mailadres is uw gebruikersnaam. 
NB: ontvangt u na aanmelding niet direct de mail met uw wachtwoord? Controleert u dan of uw e-mailadres goed is ingetypt. Of misschien is de mail in de mailbox voor ongewenste berichten terecht gekomen (spam).

Vragen

Deze website wijst zich vanzelf wanneer u eenmaal bent ingelogd. Heeft u toch nog vragen? Er is in de organisator-omgeving een rubriek Veelgestelde vragen waar u antwoorden kunt vinden. Of neem contact op.

Organisator worden?