Agenda

Een bijeenkomst bijwonen

Een bijeenkomst organiseren

Veelgestelde vragen

Hulp nodig?

In onderstaande lijst treft u veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden specifiek voor u als organisator. Wij hopen dat uw vraag hierdoor snel beantwoord wordt. Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op. 

 

Hoe krijg ik mijn logo goed in de agenda?

Als uw logo niet goed in beeld komt in het agenda-item van uw bijeenkomst komt dat door de verkleining. Uw logo wordt daar geschaald naar een breedte/lengteverhouding van 4:3. Daarbij wordt uitgegaan van de breedte van het aangeleverde logo, de hoogte wordt in deze verhouding bijgesneden. 
Oplossing: In stap 1 een logo uploaden dat in een rechthoek met de verhouding 4:3 past, bijvoorbeeld door meer ruimte om uw logo in de breedte op te nemen.

Hoe krijg ik een overzicht van de aanmeldingen voor een bijeenkomst?

Onderaan uw profielpagina is elke bijeenkomst die u organiseert te zien in een tabel. In de rechterkolom ziet u een knop 'deelnemers csv export', waarmee u een databestand downloadt waarin alle aanmeldingen staan. U kunt dit bestand inlezen in een spreadsheetprogramma zoals Excel.

Het lukt me niet de teksten van de uitnodiging/affiche aan te passen

Om de teksten aan te kunnen passen moet u het pdf-bestand eerst opslaan op uw computer en daarna openen met het gratis programma Adobe Acrobat Reader of Adobe Acrobat. Daarna ziet u vanzelf de invulvelden met een blauwe achtergrond verschijnen, die u dan eenvoudig kunt bijwerken, en het grijze vlak waar uw logo/afbeelding geplaatst kan worden.

Hoe plaats ik een eigen afbeelding in de uitnodiging/affiche?

De uitnodiging/affiche die u bij de downloads aantreft is een invulformulier, waarin u uw eigen gegevens in de lichtblauwe velden invult en beeld kunt invoegen in het grijze vlak. Met het betaalde programma Adobe Acrobat gaat dat laatste het simpelst: u kunt daarmee allerlei soorten plaatjes invoegen. Met het gratis programma Adobe Acrobat Reader kan het ook, maar daarmee kunt u alleen beeld invoegen als het een pdf-bestand is. 
Oplossing: maak een kopie van uw logo of beeldmateriaal door het op uw pc te bewaren als een pdf-bestand. Dat kan eenvoudig met de meeste beeldbewerkingsprogramma's en zelfs met sommige tekstverwerkers. U kunt daarna de pdf-afbeelding eenvoudig plaatsen door op het grijze vlak te klikken.

'Wachtwoord vergeten' werkt niet

Als u uw wachtwoord vergeten bent kunt u via de link 'Wachtwoord vergeten?' op de inlogpagina een ander wachtwoord instellen. U krijgt dan een mailtje toegestuurd met een link. Na een klik op die link krijgt u een scherm te zien waarin u een nieuw wachtwoord kunt opgeven en daarmee kunt u daarna inloggen op de normale manier.
In een heel enkel geval lukt het opgeven van een nieuw wachtwoord niet en dat kan dan liggen aan de beveiligingsinstellingen van uw apparatuur of internetprogramma (browser). Probeer eens de link te plakken in een ander programma, bijvoorbeeld Google Chrome, of probeer het wachtwoord te veranderen via een ander apparaat.